(Android) Learn Spanish through music with Lirica petukoodi generaatori punktid
Mar 12, 2022 22:38:45 GMT
Post by zifholdmotite on Mar 12, 2022 22:38:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish through music with Lirica ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish through music with Lirica IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi generaatori punktid ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish through music with Lirica 2022 version ▞▞▞
Nägin hispaaniakeelsete laulude tekstivideoid ja selle rakenduse reklaami. Tahtsin õppida hispaania keelt ja loodan, et see rakendus aitab mind natuke.
laulusõnadega muusika teeb elu mugavaks, sest laulud, eriti need, mida ma räägin, pole keel. ♥ 💖 ♥ 💖 ♥ 💖💖🇦🇽🇦🇬😍😘😘💏💑👍👍👌👌💔💖💕💝💜💞💟❣💙💚💛💓❤💘💋💌🌷🌹🌏💒🎄🎀🎁
Rakendus on tõesti hull. Kuigi mul oli hispaania keele õppimisel palju probleeme, sest see ei selgita kõike, välja arvatud selle kokkuvõte..... Siiski on see jama
suurepärane rakendus aitäh
Siiamaani on kõik korras. Päris lõbus.
Hämmastav. Peab ostma hispaania keele õppimiseks.
armastan seda
See on hämmastav! Parem oleks siiski, kui laulude valik oleks suurem ja võib-olla poleks kuulmise mõistmise harjutused nii ilmsed.
Fantastiline potentsiaal! Erinevalt enamikust siin pakutavatest keeleõpperakendustest on tõlked täpsed ja õppimine on lõbus. Minu ainus etteheide on see, et laulude valik peab olema laiem. Enamik saadaolevatest on vanad, aegunud või enamiku noorte õppijate jaoks pisut liiga kaugel. Maluma, Enrique, rohkem Nicky Jam, Romeo Santos jne oleks enamiku jaoks köitvamad.
Vajab paremat sünkroonimist. Esimene lugu oli suurepärane, kuid kahe järgmisega on sõnade ja muusika sünkroniseerimine välja lülitatud.
Ma armastan seda! Usun, et see on kasulikum, kui inimesel on põhiteadmised keelest, näiteks hispaania keele keskkooli aasta, kuid see on kindlasti suurepärane keeleoskuse ja häälduse arendamiseks!
suurepärane, aga ei oska laulu valida
Mulle meeldib see rakendus väga, kuid laulud on nii piiratud, et see on sama kasulik, kui ma sooviksin, kuid mulle meeldib, kuidas nad teid laulusõnadega läbi viivad ja selle säilitamiseks küsitlevad. Eks vaatab, kas muusikabaas laieneb
See ei lase teil otsida oma laulu
Lõbus viis oma hispaania keele sõnavara laiendamiseks. Soovin, et oleks mõned Shakira laulud!
Mul on hispaania keele õppimisest pisut igav, kuid see rakendus teeb selle nii lõbusaks! See selgitab selgelt grammatikat ja saate ka õigekirja harjutada.
Täisversioonis on ainult 21 laulu. Ma ei avaldanud muljet, ma ootasin midagi enamat. Viimane uuendus (23.12.2018) on jama!!!
väga hea ja hästi teostatud idee. siiani pole lugude raamatukogu nii suur vist, aga loodetavasti lisandub veel palju. olenevalt tulevase raamatukogu suurusest oleksin nõus selle tasuta rakenduse eest praegu maksma. tldr suurepärane rakendus, palun lisage rohkem laule
Tõesti lihtne õppida hispaaniakeelseid laule. Sellel on rohkem täiustusi, näiteks kõigi laulusõnade õppimine, mitte ainult mõned valitud laulusõnad (nagu algajatele), vaid see on üldiselt hämmastav! ¡Gracias!
See on geniaalne! Seda on väga lõbus teha ja kaasakiskuvad laulud panevad teid esimesest päevast peale hispaania keeles kaasa laulma! Soovitan seda 100%!
suurepärane rakendus. väga investeeritud. soovin, et oleks rohkem lauluvalikut
Kuigi olen Duolingoga lugemisel ja kirjutamisel edusamme teinud, on mul jätkuvalt probleeme kuulda mõistmisega. Gringona, kes armastab ladina muusikat (norteño, cumbias, bachatas), soovisin alati, et selline tööriist nagu Lirica saaks muusika kaudu õppida. Liricast teadmata otsisin rakenduste poest termineid "muusika õppige hispaania keelt" ja leidsin, mis võiks olla siiani minu lemmik õppevahend. Üks märkus on mul arendajatele: kas saate lisada rohkem klassikat ja muusikastiile (võib-olla isegi mõned koridorid)?
Päris kena rakendus laulusõnadest õppimiseks. See erineb teistest sarnastest rakendustest veidi, see on rohkem õppimiseks kui lihtsalt mängimiseks. Minu jaoks töötab siiani hästi.
Pole enam Cnco laulu
Värskendus eelmisele ülevaatele: see avaneb nüüd, kuid ma ei saa sisse logida, kuna see ei aktsepteeri enam Facebooki sisselogimisi. Mul on tellimus, mille eest ma ikka veel maksan ja mida ei saa kasutada. Olen pettunud – see rakendus mulle väga meeldib.
Kahjuks ei saa ma seda kasutada, sõnad on minu jaoks ära lõigatud...
Learn Spanish through music with Lirica Istruzione hgm
Armasta rakendust. Oleks tore, kui saaksite lisada viisi, kuidas otse tundidest "väljakutsele" jõuda. Samuti ütleb mu gf, et peaksite lisama Luis Migueli, Christian Castro, Timbiriche ja Alejandro Fernandezi, lol. Tema lemmik on Luis Migueli "Contigo Aprendi" ja btw ta on mehhiklane lol. Täname kogu töö eest, mida te rakenduses teete!
Aprende Inglés con Lirica Educación frn
see on tõesti hämmastav rakendus hispaania keele õppimiseks naljakalt. 👏👏👏
Siiani on kõik hästi, just installisin. Esimesel leheküljel olev õigekirjaviga "Lear" ei tekita minus erilist tunnet. Samuti küsite minu meili ..... ootan ainult rämpsposti, kuid praegu vähe usaldust. Lihtsalt natuke mures, midagi pole tasuta,
See on nii selge ja abivalmis
Täiesti fantastiline idee. See on vaieldamatult üks parimaid ja meelelahutuslikumaid viise hispaania keele õppimiseks, uus värskendus on suurepärane, liides on kena lihviga ja saavutussüsteem on väga motiveeriv. Õppetunnid muutuvad sisukamaks.Siin-seal on ikka veel üsna vähe vigu, kirjavigu, valesti lõigatud heli ja grammatikatunnid on üsna tõrkised, kuid see rakendus läheb paremaks ja seda on hämmastav näha. Mul on hea meel näha, kuidas muusikakogu kasvab.
Lihtne rakendus, tasuta laulud, seni maksemüürita, hämmastavad õppetunnid, lisasin mõned neist lauludest oma tavalisse esitusloendisse😂
Hea idee, kuid rakendus vajab tööd. See töötab vähem kui poole ajast. Tore, et ma ei tellinud. Tulevikus mõtlen selle uuesti läbi, kuid pean praegu desinstallima. Mul on palju toimivaid rakendusi, mida saan kasutada
Suurepärased rakendused
suurepärane õppevahend. õpetab kõrva treenimist ja arusaamist. mitmekülgne lähenemine hispaania keele õppimisele. Mulle meeldib see rakendus ja see on suurepärane täiendus minu hispaania keele õppimise rakendustele. See VÕIB olla 5 tärni rakendus, kuid pole parimal ajal kasutamiseks valmis, kuid ärge laske sellel teid takistada. Kriitilised vead puuduvad. laulutekste valides lõigatakse mõnikord sõnade üla- ja alaosa ära. . taandub, kui see küpseb. minu arusaam hispaania keelest on algusest peale hüppeliselt kasvanud. Vaja rohkem laule.
Rakendus ei käivitu alati Krahh!
Rakendust ei avata.. Järsku
Minu Pixelbooki jaoks alla laaditud. Igas režiimis (aknaga, täisekraanil, portreerežiimis) on kogu font naeruväärselt suur ja ära lõigatud, raskesti loetav. Tahvelarvutite jaoks tuleb värskendada. Quiero aprender más español! Edit: on aasta 2020 ja see on nüüd parandatud! Aitäh!
Jubedad laulud! Tundub, et selle rakenduse laulud on pigem kuueteistkümneaastased tüdrukud kui täiskasvanud. Peaksite tõesti lisama mõned hispaania rahvalaulud, nagu Ay Carmela või Hijo de La Luna täiskasvanutele. Hea rakendus muidu. Vaja on lihtsalt paremaid laule.
Uskumatu õppevahend. See tekitab minus õppimist põnevil ja annab teatud sõnavara, mida ma muidu ei õpiks. Olen iga laulu ära õppinud! Ootan põnevusega uuendust!
Złap cukierka: Reaktywacja! Słodka zagadka Łamigłówki esu
Head päeva teile täna