Post by zifholdmotite on Mar 12, 2022 22:23:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World Flipper ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World Flipper IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничени новчићи ▞▞▞
▞▞▞ World Flipper 2022 version ▞▞▞
Игра има јединствен концепт игре и приче. Заиста препоручујем ако само желите да играте опуштену игру. Али постоје неке ствари које треба да поправите: 1) Кашњење на почетном екрану расте 2) Учините тако да екран јединица буде мало организованији. На пример, направите тако да скролујете горе и доле уместо лево на десно. 3) Нека икона јединица буде израженија, а не само пиксели.
Цензуре су потпуно непотребне и потпуно неприкладне (Променио назив „Барета“ у „Буллета“? Озбиљно?!). Међутим, ово је и даље веома добра игра са веома јединственим дизајном игре. Режими приче не захтевају никакве мета јединице да би се довршили, па је прилагођен Ф2П. Гача систем је "ех", није најбољи, али ни најгори. Уметнички правац је сјајан. Прича је кул. Али цензура заиста треба да престане, само правите будалу од себе.
Волим пин лопту и волим РПГС који добро попуњава обе кутије. У ствари, био сам пријатно изненађен колико ми се свиђа игра. Играм око недељу дана и много ми се свиђа прича и њени ликови. Још нисам осетио потребу да повлачим или користим гацха систем што је одлично! Садржај није супер тежак и играње је пријатно ако волите флипер. 👍🏾
Волим игру! Уметност је супер невероватна и игра уопште није тешка - одличан убица времена. Мој једини захтев је да наведем ко су уметници за портрете ликова како бих их могао наћи на друштвеним мрежама, молим!Могу само сигурно да кажем да Саито Наоки дефинитивно има своје руке у томе, али не може бити једини у уметничком тиму. Молимо откријте ко су уметници на портретима, хвала!!
Заиста забавна игра са допадљивом графиком, различитим стратегијама, јединственим стиловима играња за сваки елемент и невероватном причом. У овој игри, јединице мање реткости су веома корисне у сваком делу игре, на овај или онај начин. Бафирали су перле дневно са 30-35 на 45 и често поклањали играче тикетима за повлачење, па чак и перли. Познавање надолазећих банера (прати верзију за Тајван) и повлачење за јединицу коју желите је норма у свим гачама.
World Flipper Märulimängud wycp
Завршио сам са овом игром! Потрошио сам преко 100 долара или више за шансу за ликове догађаја, али их уопште не добијам. Био бих срећан да нам је барем дало ликове које желимо након одређеног броја повлачења, али не ...немају. Ох, и та валута за размену звезда за коришћење плаћених перли је ужасна! Имам само око 298 звездица (потрошено преко $100-$150) и замена за лика који желим била би 600 звездица... дођавола, не! Требало би да буде 300. Ово ми је раније била забавна игра, али сам завршио са тим.
Играо сам само првих неколико области до сада, али забавну игру до сада. Систем издржљивости је помало сужавајући, али то се може очекивати од већине бесплатних игара.
ПРОБЛЕМ ИЗДРЖЉИВОСТИ. Играјте 2 мисије од 10 секунди и већ имамо издржљивост..... Такође игри треба МНОГО КОЛ-а и смањити оптерећење. Учитава се буквално све што притиснете на корисничком интерфејсу.
Уметнички и звучни дизајн су одлични, игра је забавна и постоји ауто. Стопе без сажаљења су огромна мана, а несрећа је заиста страшна. Повлачење је срж гача игара и оне не дају довољно перли за систем без сажаљења. Не бих препоручио.
Забавна мала игра, са неким очигледним проблемима. Времена пуњења су мешовита, имате веома малу количину издржљивости и фазе користе много више него што би требало, 1 фаза ће користити као 1/3 вашег целокупног фонда издржљивости када тек почињете. Добивање хероја од 5* има више слојева РНГ-а, тако да вам је срећно. Игра је веома основна за игру са перајем и можда ће вам прилично брзо досадити и само радите аутоматски све време. Ипак је све изузетно углађено.
Ово је сјајна игра. Свиђа ми се прича и урадили су одличан посао чинећи причу јасном и једноставном. Способности су једноставне за коришћење, али моја једина замерка на способности је што их је тешко погодити. Контроле су заиста једноставне, до места где беба може буквално да игра игру. Игра је заиста интензивна, укључујући и када асистенције уђу у игру. Ликови су заиста шармантни. И коначно, анимације су заиста добре. Не могу да ставим ништа друго. Али у резимеу. Игра је одлична.
То је забавна игра времена за пролаз, стопе су прилично лоше - депресивно је видети како ваш „догађај шансе“ од 5* више пута не успе. Али чини се да је функција рације лоше изведена. Када покушавате да позовете чак и насумичне људе, осећа се да је потребно неко време да се било ко придружи... Разумем да је донекле слично како Грандблуе Фантаси позива на напад функционише, али резултат није исти пошто је игра закључана сервер/регион .
Уметност за табле и ликове су невероватна. Спој пикселске и ручно нацртане уметности је урађен прилично добро, тако да се стилови не сукобљавају као што мислите. Моја једина замерка је цена камења. 10 потеза од 24 америчка долара је мало. Надамо се да ће поново успоставити равнотежу након покретања догађаја...
Одмах из кутије ради све како је рекламирано. Оно што ми се свиђа код њега је то што нема велики притисак да многе гача игре морају да шаљу нежељену пошту током дана. Можете само мало да се играте и одложите без проблема. То је флипер, тако да је грубо играти без звука, тако да су слушалице неопходне.
Fancade Arcade jqd
Играо сам неколико дана па сам се вратио да ажурирам своју рецензију. Не могу препоручити ову игру никоме банкомату осим ако заиста уживате у флипер механици и причи. Вештине су тако лоше преведене да је немогуће разумети шта су јединице способне да ураде. Свуда има много превода који недостају. Игра је фокусирана на кооперацију, али играчи су подељени између различитих региона без начина да се играју једни са другима, што значи да је скоро немогуће придружити се борбама за нивелисање шефова.
Ворлд флиппер је једна од ако не и најбоља игра коју имам на свом телефону. Они су посветили изузетну пажњу чак и да се постарају да њихови споредни ликови буду добро развијени, а не само једнодимензионална бића. Уметност и пиксели и цртани су задивљујући, лако је схватити не само како да играм, већ и како да развијем и побољшам њихове атрибуте који обично збуњују мој нарколептични мозак. Прича је невероватна, а чак су и споредне приче сваког појединца развијене на начин на који желим да научим више
World Flipper Екшън irw
Играјте ову игру више од 2 месеца и добра је. Гацха за ову игру је далеко у поређењу са другим играма које играм. Наставите са добрим радом, момци.
World Flipper ઍક્શન ysc
Нема система сажаљења. Какаоогамес је такође уклонио опцију квалитета живота која је омогућавала лака превртања у поређењу са ЈП верзијом и такође је цензурисала игру. И могу ли да додам: лош је квалитет јер су срајтови нецензурисани и неке 2д слике су лоше уређене на неким јединицама. Саветујем свима да не играју ниједну Какао објављену игру ако наставе са овим похлепним праксама. Такође престани да бришеш моју рецензију.
Уместо брисања негативних критика, можда посветите тај утрошак енергије решавању једногласних притужби: 1. Омогућите једнаке могућности између ЈП & ампер; Глобално да се поново котрља за жељену почетну јединицу. Уклањање дугмета за брисање налога служи само да фрустрира играче који ће поново играти без обзира на то. Ти играчи који су кажњени су такође исти они који ће највероватније остати у игри на дужи рок. 2. Вратите оригинално уметничко дело за које су се фанови везали.
Има аутоматску асистенцију за случај да вам се не свиђа флипер. Много различитих догађаја, до сада ниједан од њих није поновио, лако се играју без трошења новца, веома зависни, веома засновани на причама (чак има и сопствени стрип у игри). Све се додаје и веома је активно. Веома добро обављено.
Желео сам да ми се свиђа ова игра. Визуелни приказ и музика су одлични, стил игре флипера је забаван, а писање приче је убедљиво и духовито. Међутим, има много ометања. Локализација је била аљкава са преводима и цензуром. Распоред догађаја је померен од правих празника. ЈП сервер је годину дана испред, тако да је мета већ "решена". Награде за потрагу и приход од зрнца су неодољиви, чинећи млевење додатно млевеним. Све у свему, забавна игра која брзо губи свој шарм.
Свеукупно забавно, али су потребна нека кључна подешавања квалитета живота. Други региони имају уграђену опцију да поново баците првих 10 потеза док не будете задовољни резултатима... ова функција чудно недостаје у глобалној верзији. Поред тога, има много грешака у куцању и текста који нестаје са екрана, остављајући одређене сцене нечитљивим осим ако сами не попуните празнине. Док је читљиви дијалог углавном добро преведен, понекад је тешко закључити описе вештина.
Мали проблеми са перформансама (имам мало изнад минималних спецификација). ПРЕВЕЋА количина екрана за учитавање. Бирање позорнице? Екран за учитавање; Бирање ликова? Екран за учитавање; Завршио сцену? Засебан екран за учитавање за добијање награда и за повратак на мени. Не бих мислио да ће ова игра (иако дефинитивно изгледа добро - и пиксел и сприте арт) захтевати оволику количину времена учитавања. Осим тога, постаје црн, што га чини непријатним за очи.
Још једна солидна утакмица Какаоа. Прича је прилично добра, механика игре је забавна, а гача се не плаћа само да се игра. Можете платити да бисте добили појачање, али то није потребно. Ова игра делује готово једнако импресивно као Гуардиан Талес, још једна сјајна игра ових дивних људи. Никада не мењајте овај образац сјајних игара!
Игра је кул има одличну механику. Мислим да је графика у реду ако не и одлична игра је ф2п пријатељски. Поновно покретање је мука ако желите да то урадите, али ја нисам јер само желим да играм игру са оним што ми даје и искрено ја мислим да људи не би требало да дају 1 звездицу само зато што је понављање мука да игра не заслужује ову мржњу. Одлична је игра и уживам у њој. Наставите тако добар програмер.
Управо сам добио игру пре 2 дана и јако се забављам са њом. Локализација приче је одлична (осим неких грешака у куцању у 6. поглављу), али преводи способности су недешифровани. Мислим да је то зато што корејски има тенденцију да напусти тему, али не могу да направим тим ако не разумем да ли нека способност утиче на вашу јединицу или на цео тим. Туторијал о додатним способностима је такође слаб. Прошао сам кроз сва објављена поглавља и још увек не знам различите преокрете.
Одличан концепт, забавна игра, али ужасна гацха механика. Изградња тима и учење од којих је неколико јединица заправо корисно је тешко и збуњујуће. Само осам дана од почетка игре, а већ се осећа као да је мрско.
Ажурирање: Игра се од лансирања и никада није поново покренуто. Ја трошим делфине, тако да са око 10~30 долара месечно добијам лепе потезе и потпуно уживам у игри. Руководим око 75% времена јер волим игру. Неки од дизајна нивоа су веома фрустрирајући, али ја се и даље забављам. Играм око 3 пута дневно по око 10~30 минута и могу да прикупим све награде за догађаје. Топла препорука за лежерне гача играче који троше мало светлости. Глатко играње на мојој галаки с9
World Flipper Екшън zofj
Волите уметнички стил и стил игре, посебно причу и причу о ликовима. Узбуђује ме размишљајући о томе шта би се могло догодити на врхунцу приче. Веома је лако играти, а ако мене питате прилично изазива зависност. Звук понекад може бити прилично гласан, па само смањите јачину звука. Начин на који добијате ликове је такође потпуно леп и привлачан. Управо сам добио два лика са пет звездица у свом другом низу од десет пута. Одличан посао и одлична игра, молимо вас да одржите стил своје игре.
Ова игра је једна од првих игара која је заиста задржала моје интересовање. Можда сам завршио причу до онога што је тренутно доступно. Али ликови су сјајни са ликовима које можете откључати који имају сјајан дизајн - мој омиљени је Соуцхиро. Прича је занимљива и игра је прилично великодушна тако да стално напредујете. Свеукупно невероватна игра
World Flipper ઍક્શન ysc
(Уређивање: Чини се да су проблеми са стабилношћу при глобалном лансирању решени. Нисам недавно враћен на насловни екран. 👍) Уживајте у причи и опуштеној игри, али апликација делује као да греши или су сервери преоптерећени. Стално ме враћа у насловни мени због „Неочекиване грешке“. Са позитивне стране, скаче право назад на место где сам био када ме дижу. Време учитавања је такође споро. Надамо се да ће стабилност и брзина бити исправљене временом на глобалном издању.
Игра се непрестано „повезује“ без престанка и на крају вас тера да учитате екран. То нема никакве везе са мојим интернетом. Немам проблема ни у једној другој игрици. Иначе игра је у реду. Али непрекидно повезивање треба да се поправи.
Високе производне вредности, уредни ликови и генерално забавни, али има заиста дуго времена учитавања између сваког менија, па чак и када се лик подигне на ниво. Такође пуцкета као луд током режима лудила или било чега другог у борби за шефа на мом Пикел 4А. Отежава уживање у игри када је тако спора само за навигацију између нивоа и менија.Гацха систем је такође прилично шкрт у поређењу са Аркнигхтс-ом или Азур Лане-ом. Разликује "бесплатне" и "плаћене" перле Лодестар. Веома чудно.
Приликом првог пријављивања добијам грешке Ц31001 и Ц8013. Не могу да играм игру и већ сам једном поново инсталирао. ЕДИТ – Брз одговор, па га ажурирате на 3*. Још увек не могу да приступим игри након што сам покушао све осим ажурирања ОС-а. Покушаћу кад будем могао. ЕДИТ 2 – Не могу да играм на роот-ованом уређају, па се обрати другим људима.
Веома забавно, компанија је веома великодушна у овој игрици и драголија је изгубила, већина јединица је добра, а не само јединице са 5*. Измени: вратиће се на 5* тек након што се поправи цепање екрана од 6 пиксела.
Заиста уживам у механици флипера. Добро изведена и награђивана игра! Ипак, наставља да прекида са издањима... Овај најновији има мој телефон у бесконачној петљи ажурирања где идем на главни екран, тражи од мене да ажурирам, затвара апликацију и води ме у продавницу апликација... Осим што је већ актуелно. Поновите ад-мучнину. Поново инсталирате апликацију и проблем се наставља. Посегнуо сам да подржим. Надамо се да ћемо се ускоро чути!