Post by zifholdmotite on Mar 12, 2022 22:20:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - World\u0027s Biggest 2022 version ▞▞▞
World's Biggest Wordsearch Puzzle jwn
Bu, kolay görünen ama sizi içine çeken harika bir zaman kaybı.
Jetonlar berbat
Le plus grand Mots mêlés ! Réflexion anz
Bunu s5'imde vardı ve mükemmel çalıştı. S6'mda çökmeye devam ediyor. Hataların düzeltilmesi gerekiyor.
Güzel bir meydan okuma, ancak jetonları oynamak için jeton satın almak için kullanamayacağınız için jetonların ne işe yaradığını anlamıyorum.
Daha fazla jeton ödülüne ihtiyaç var. Bir sürü bozuk param var ama onlara ihtiyacım yok. Yine de oyundan gerçekten zevk alıyorum.
Uygulama şimdiye kadar iyi çalışıyor, harika bir kelime arama oyunu.
Jeton yerine jetonların oynaması çok uzun sürüyor jeton kazanmak daha iyi olurdu
Jetonların daha hızlı verilmesini diliyorum. Bu kadar beklemek eğlenceli değil
World's Biggest Wordsearch Puzles uiw
Kelime bulmak fena değil. 5 yıldız olurdu ama kelimeleri bulmaya konsantre olduğunuzda ekranda rahatsız edici mesajlar görünmeye devam ediyor.
Şimdiye kadar eğlenceli
Her jetonla daha fazla oyun oynayabilseydim 5 yıldız verirdim,
Bu oyunu sevdim!
Jeton almak için daha fazla fırsata ihtiyacınız var
Word Search - World's Biggest पहेली ble
Metin kutusunun söylediği şey olan "ekranı sıkıştırarak" harita görüntüsüne geri dönemem, bu da başka bir şey yapmak için uygulamayı tamamen yeniden başlatmam gerektiği anlamına gelir. Ancak bunun dışında bu oyunu seviyorum.
İyi oyun. Çok fazla reklam.
İpuçları irra😑😑istediğinde işe yarar👎
Kelime arama stilini seviyorum ama bulmacaların kilidini açmak için bir veya iki jetondan fazlasını nasıl elde edeceğimi bulamıyorum. Ve yapbozların kilidini açmak için jeton alamayacaksak madeni paraya sahip olmanın ne anlamı var Çok sinir bozucu çünkü bunu gerçekten seviyorum !!!
Açılmayacağı güne kadar mükemmel oynadım
AXES.io Akčné qyg
Oyunu sev. Ama ne zaman bir bulmacayı bitirsem ekran mor renge dönüyor ve tamamen donuyor. Başka bir bulmaca yapmak için sürekli olarak uygulamayı kapatıp yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
Gerçekten beğendim
Çok Eğlenceli, kelime dağarcığınızı geliştirir ve kelimelerin yazılışını kontrol etmenize neden olur (Onları hem geriye hem de ileriye doğru okumak).
Daha kolay arabirim ve daha iyi harf aralığı, onu daha da iyi hale getirir.
Konsept iyi, ama neden iki para birimine sahipsin, madeni paraları ne için kullanabilirsin, aptalca görünüyor ve jetonlar, pfft, ödüller için çok az, bu utanç verici, büyük potansiyel ama kötü yürütülen bir ödeme kazanmak için..
Ama yeşil madeni paralar için ödeme yapmanı istiyorlar, bu çok sınırlı parayı karşılayamam.
Bana jetonlarımı hiç vermiyor. Kazandığım tüm süper yıldız bulmacalarından, yaptığım her fb gönderisinden ve videoları izlemekten bir demet almalıydım... Ama hayır sadece 7 tane var. Müşteri desteğiyle de iletişim kurmanın bir yolu yok. Bu, reytingimi düşürdüm. Lütfen bunu düzeltin... Yoksa kaldırmayı bitireceğim
Harika kelime arama. Çok hızlı jeton. Daha fazla jeton kullanabilir.
Bu oyun eskiden benim favorimdi ve ona çok bağımlıydım...ama şimdi oynayamıyorum bile çünkü birkaç saniye sonra donuyor ve hiçbir şey yapmama izin vermiyor...
Oldukça iyi bir oyun.
İşten sıkıldıysanız bir otobüs durağında oynamak için güzel bir oyun
dünyanın en büyüğü
👌 👍
Biraz zaman alıyor ama bağımlılık yapıyor.
Oyun gibi.
Word Search - World's Biggest Câu đố qkav
Çok eğlenceli
bu oyunu seviyorum ve çok güzel
Tüm madeni paralarla ne yapacağımı bilseydim, 5 üzerinden 5 verirdim, bir dönüştürücü seçeneği yapamaz mısın, yani jetonlar için çok fazla madeni para bende 35000 baraj şey var, onlarla ne yapabilirim. ayrıca şirketle iletişime geçme seçeneği, bunu bir e-postada sormak için kim yapar.
Oldukça eğlenceli ve zorlu.
oyun tamam
Bunu denedim ve onların resmi çapraz bulmacayı. Jeton üretimi çok gülünç derecede yavaş ve bazı seviyeleri oynamak için yeterli jeton bile üretemiyorsunuz. Tam bir nakit kapma şakası. Onlara para veren enayiler için üzülüyorum.
Sevdiğim bağımlılık yapan oyun
Bu oyunu sevdim, ancak jeton kazanmak zor. Ayrıca ücretsiz bir jeton teklifi indirirseniz, aslında onları alamazsınız.
çok bağımlılık yapabilir