(Android) Matematik Oyunları - Toplama ve Çıkarma Öğrenin sonsuz mücevher hilesi
Mar 12, 2022 22:02:36 GMT
Post by zifholdmotite on Mar 12, 2022 22:02:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matematik Oyunları - Toplama ve Çıkarma Öğrenin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matematik Oyunları - Toplama ve Çıkarma Öğrenin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz mücevher hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Matematik Oyunları - Toplama ve Çıkarma Öğrenin 2022 version ▞▞▞
Bu, matematik pratiği yapmak veya öğrenmek için ilgi çekici ve eğlenceli bir yoldur. Sorunlar, belirli seviyelerde cevaplarındaki tutarsızlıklardan kaynaklanmaktadır. 2 özdeş cevap, cevaplar yanlış etiketlendiğinden ve yanlış temsil edildiğinden, cevabı yanlış alma şansı 50/50'dir. Geliştiriciler harika bir eğitim ürünü yapmak istiyorlarsa, bu çok sinir bozucu hataları düzeltmeleri gerekir.
Ben 9 yaşındayım ana sınıfına gidiyorum çoooook güzel
çocuklar için iyi
Güzel uygulama.
Muhteşem 👌👌 çok güzel ve öğretici bir oyundu bunu gerçekten çok beğendim 🙂🙂
En iyi
Çocuğum senin oyununu beğendi
Güzel uygulama! Ama keşke farklı kullanıcıların/çocukların kullanmasına izin verseydi.
Bu mükemmel ben 7 yaşındayım 2/H sınıfındayım ama bu uygulama yatırımı annemle herkes bayıldık şimdi çıkartmadayım bu mütiş bir uygulama oyunculu hemde ücretsiz ben yatırım finansmanı nedesem yalan olur
Speekoo - Learn a new language 교육 vzoa
Bana çok yardımcı oluyor Tq😊 Bu uygulamayı çok seviyorum 😍
Müthiş
İyi değil
Çok güzel, 8 yaşındaki oğlum çok eğleniyor.
Bu uygulamayı beğendim. Bana çok yardımcı oluyor. Teşekkürler.
⛑⛑⛑
Bu oyunu beğendim
güzel ve sihir
Bu uygulamayı çok seviyorum🥰, Çünkü ondan kelimenin tam anlamıyla matematiği çok kolay öğrenebiliyorum ve ayrıca içinde de yapabileceğimiz bir özellik😇 Bunu seç, Örneğin: Bölme öğrenmek istersem seçeneği seçebilirim" BÖLÜM' böyle! Yani bu benim için gerçekten faydalı bir uygulama🌹!! Kelimenin tam anlamıyla bu uygulamayı Ultimate Stars olarak değerlendirmek istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!! 💮Çok teşekkürler! 💮
Bu uygulama bir harika 👏 😍
gerçekten çok güzel ve iyi
Aman tanrım bu oyun bruh Yeni bir güncelleme istiyorum çünkü zaten 9 yaşındayım bu yüzden lütfen bir güncelleme yapın 2: köpek yavrusu şirin ama buna ihtiyacım var - ve × lütfen buna ihtiyacım var ÷ 3: El yazısı çok kötü bu yüzden uygulama yapıyorum kötü el yazım için iyi bu yüzden lütfen yap
Bence bu çocuğum için harika
mükemmel uygulama, çocuklarıma çok fazla bilgi öğretin
aptalca uygulama
Uygulamayı beğendim ama bazen içeriğin bir kısmını anlamıyorum ve ayrıca yeni uhh nasıl yapılacağını hiç açıklamadın ne denir? Matematik? Nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama.. Uygulamana hakaret ettiğim için gerçekten özür dilerim ama o kısmı nasıl yapacağımı çoktan buldum bile gerçekten çok üzgünüm ama kusura bakma 😅
Bazı kısımlarda numarayı çizmeniz gerekiyor. Beşleri yedi ve dördü iki olarak okur.
Bu oyun çok faydalı
Harika
Mükemmel!
mutlu ben matematik
Gerçekten beğendim ...4 yaşındaki oğluma yardımcı olabilir Bu oyuna katılmak üzereydim çünkü bir başkasının yanlış cevaplar verdiğini söylediğini okudum ama beş yıldızımı koruyacağım. belki beğenirim ama birisi yanlış cevaplar çizdiğini söyledi bilmiyorum ama uygulamayı ilk başlattığımda her şey yolunda görünüyordu ama yıldızlarımı tutacağım ve eleştirileri görmezden geleceğim çünkü her şey benim için de iyi görünüyordu ve ben Ben sadece bu oyundan önce bir şeylere bakmayı seviyorum
çok güzel uygulama
Bu oyun Çok ilginç!! Ama çok kolay.Umarım bu oyunu zorlaştırırsın.
Mükemmel
Çocuklar için çok güzel bir oyun hoşuma gitti 😀😀
Çocuklar için iyi matematik
Zaman öldürmek için eğlenceli oyunlar! Matematik becerilerinizi geliştirin!
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games Educaționale xvii
Olmayı seviyorum çünkü oynaması çok faydalı ve eğlenceli
oyun hoşuma gitti 😊
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games სასწავლო vjk
Çok kolay 4 yaşındayım daha iyi hale getirmek 2 yaşındaki biri tarafından çözülebilir dürüst olmak gerekirse 1 yaşındaki biri için sorun değil
Bu o kadar eğlenceli ve o kadar kolay ki ben bu kadar çok seviyorum. 🤩
eğitici
Çocuklar için iyi bir oyun
güzel bir uygulama beğendim
Rigged, bir reklam için her tıkladığınızda ücretsiz bir kalp kazanmanızı sağlar
çok güzel
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games शिक्षा देने वाले exgu
Bu uygulama harika💯 ve eğitici 👩🏫ama belki İngilizce ve Okuma'yı da ekleyebilirsiniz (ve insanların yeni şeylerin kilidini açabilmesi için oyun parası ekleyebilirsiniz🔓 ve insanların gerçek para ödemesine ve endişelenmesine gerek yoktur) gerçek hayatta paraları yoksa) çocuklar için simgeler bile ekleyebilirsiniz Teşekkürler Xxxx Güvende Kalın, 😷
sangat hebat dan senang yapacağım