Post by afagcucerncam on Feb 4, 2022 22:11:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats padidinti raktus ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 2022 version ▞▞▞
BLOCKFIELD - Fps 5v5 Action suc
Pirmą kartą šiame žaidime aš nežinau
senas blokų laukas buvo geresnis, šis naujas yra niūrus
Tai geras žaidimas, verčia mane galvoti apie CSGO, bet ADS.Bruh po kiekvienų rungtynių, net jei jis trumpas, tik skelbimai, bet aš vis tiek jį žaidžiu
Ar galite pridėti daugiau AK-47 skinų...ir uždėti ant sidabrinių dėklų...prašau...
Pirmiausia pašalinkite pridėtus idiotus 😠😡
Patinka šis žaidimas, bet daug reklamų
.knio⁹⁸9
Žaidimo globėją naudoja įsilaužėlis, todėl pataisykite jį, kad galėčiau suteikti jums 5 žvaigždutes
Tai mane išregistruoja
Mantra
Šiek tiek nemalonu, man tai patinka, tik atsiprašau, kad taip pasakiau:(
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ઍક્શન apx
Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, bet nepasakiau tik 3 priežasčių. 1 jie neprideda dalykų į žaidimą laikui bėgant, jūs pavargsite nuo žaidimo. 2 Tikrai jaučiuosi taip, lyg buvau apgautas dėl ginklo odos dalies. 3 tai tik mano nuomonė, bet aš tikrai manau, kad jie turėtų leisti mums nusitaikyti su kiekvienu norimu ginklu, ne tik snaiperiu.
Man nepatinka šis žaidimas, nes šis žaidimas labai vėluoja, o ginklas nėra gražus ir beprotiškas žaidimas
Geras žaidimas, bet komandinis darbas yra blogas, jei pradedi ir prisijungi, bet baigiasi 5 ar daugiau nužudymų. Blogiausia yra cheats ir taip pat awp režimo žemėlapiai, pavyzdžiui, kai kurie žemėlapiai, turi trūkumų, kur ppl galėtų stovėti mūsų bazėje, pavyzdžiui, ant dust tf devs???
Serveryje nematote jokių žmonių
Sveiki, kūrėjau, šiandien turėjau didelių problemų. Kodėl nepridėjote BAN SISTEMOS klastingiems įsilaužėliams, IR TAIP PAT KODĖL UŽDĖLĖTE LIŪDĄ VEIDĄ, KAI ŽAIDĖJAS IŠĖJO ŽAIDIMO, TAI ABSURDU PLS FIX!!!
šaunus žaidimas ir labai mėgaujuosi. Džiaugiuosi klanu, bet pašalinkite skelbimus😃
Gražus žaidimas visada🦋💞💞💞😎💖😘😍💞
skelbimai niūrūs
Iš naujo įdiegiau, vis tiek tas pats. mano wifi ryšys geras.
Galima žaisti, bet ginklai daro per daug žalos, o jūs turite apie 50 sveikatos, taip pat aš nusipirkau šautuvą už visus pinigus ir pasirodo, kad pistoletas, kurį gausite iš karto, yra geresnis
Tai gražus žaidimas ir jis yra geresnis
Žaidimas yra labai geras, bet yra maža problema, skelbimai yra labai erzina, aš vertinčiau jį 5 žvaigždutėmis, kai pataisysite skelbimus
Šis žaidimas yra labai gražus, bet kaip kažkas, kodėl turi lėtą internetą, skelbimai yra BEIEŠKOTI, tarsi suprasčiau skelbimą apie sukimąsi, bet po rungtynių tai NĖRA GERAI
Nelabai jaudina
oho.......toks "puikus" atnaujinimas "labai nuostabus"
Oppz
BLOCKFIELD - Jogo de Tiro 5v5 Ação cydm
Reikia daug patobulinimų, jei tai bus padaryta, tai bus geriausias visų laikų žaidimas👍
Apgavikai jūsų žaidime, jūs žinote, ką aš nulaužsiu
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Action hpqd
Tai bet kam skirtas žaidimas
Žaidimas tikrai geras, bet nėra žaidėjų, kurie būtų išmirę, man jis patinka, bet mažai žaidėjų geras žaidimas
Saunus
GERAS ŽAIDIMO BLOCKFIELD TOP (RU)
Cs.pog
Jis sugenda ir sako „cozciletntimeout“, kai TURIU PILNĄ INTERNETĄ, taip pat reikia daugiau žaidėjų
Pats žaidimas yra gerai, bet į žaidimą niekada nėra pridėta nieko naujo ir vienintelis dalykas, kuris pakeičia mums logotipą ar gal fojė foną ir kad jam ir id patinka matyti daugiau dalykų, pridėtų prie šio žaidimo, nes po kurio laiko jis išdžiūsta. Trūksta žaidėjų ir reikia palaukti apie 5 min, kol kas nors prisijungs ir tada išeis.
Keista
Prašau pašalinti skelbimus
Duet Arked ekh
Skelbimai ir ada
Priverčia žiūrėti nevalingas reklamas. Dėl to įvertinčiau nuliu žvaigždžių
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 অ্যাকশন grwp
Geriausias žaidimas yra BLOCKFIELD - 5v5 shooter.s, todėl aš skiriu žvaigždes 5, tai ne baisus žaidimas, jo geriausias žaidėjas 5 prieš žaidėją 5, man labai patinka šis žaidimas, jo žemėlapiai, prašau, duok daugiau žemėlapių 😘😘😘😘😘😘 😊😊😊😊😊😊😊😄😄😄😃😃😃😃😃😃😃😆😆😆😆😆😆😆😊😃😃😃😃😃😃😉😘😃😘😘😃😉😃😉😃😁😀😀😁😁😁😃😃😃. 😃😉😃😘😘😊😍😋😘😘😊😘🥰😘🤩🤩🤩🤩🤩🥰☺🥰😚🤩🤩🥰😘😘😍😋😊😎😎😃😊😉😆😆😉😆😆😆😆😃😆🥰😎😋😘🥰. 😃😍🥰😎😍😋🥰😋😊😎😃😆😃😉😊🥰😎😘😆😊🥰😎😃😎😘😘😋😃😋😃😎😘😃😆😊😎😊😎😃pls suteikia man žemėlapius
Negaliu prisijungti prie žaidimo, nes įstrigo įkėlimo ekrane, prie kurio prisijungiau, savo fb prieiga.
BLOCKFIELD - Jogo de Tiro 5v5 Ação xme
Šis žaidimas yra tik reklamos žaidimas kiekvieną kartą, kai žaidžiu „mach“ rodo man reklamą, kūrėjai nori tik užsidirbti pinigų, o ne išspręsti žaidėjų problemas ir #Stoppaytowin
Žaidimas geras, bet jame nėra daug žmonių, ką žaisti.
Blogiausias žaidimas kada nors šaudymas yra tikrai keistas vaikščiojimas yra tikrai blogas, tiesiog apskritai blogas žaidimas
Plz pix žaidimas nejuokauja, pataisykite, pls
Pataisykite „Lagg Gamer“ kūrėją