Post by afagcucerncam on Feb 4, 2022 22:08:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Nie za bardzo w moim guście gra
Save The Girl Pro příležitostné hráče voaa
Xd
Gra jest dobra i jest dokładnie taka, jak pokazano w reklamach, ale wybory są bardzo głupie. Na przykład facet jechał za nią w czołgu i do wyboru była siatka lub gumka. Przede wszystkim nie wygląda to nawet na gumkę, ale chodzi o to, że siatka nie działała i chyba się przez nią przebił, a gumka po prostu ją wymazała, jakby to był rysunek. Byłem TAK zdezorientowany. Nie jestem zbyt zadowolony z tej gry😞. Ale jeśli nie dbasz o głupie wybory i po prostu chcesz wybrać to, co robi, to jest w porządku.
Dziwne
Save The Girl કેઝ્યુઅલ tjfq
dobry
Super gra bez reklam ......
Bo trzeba wifi daje 5 gwiazdek
Dałam 2 ponieważ za każdym razem są reklamy
Częściej oglądasz reklamy niż grasz, nie polecam bo można pierdolca się
Mnniiiiiaaaaaaaaaaaaaaaammmm
Ta gra jest najlepsza, w końcu mamy taką grę, ale nie podoba mi się, że musimy wracać do końca, mówię, że możemy po prostu spróbować ponownie. Leniwi, aby pisać długą recenzję, ale nadal proszę naprawić, gdzie możemy po prostu spróbować ponownie, jeśli się pomylimy.
Ta aplikacja jest dobra, ale zawiera wiele reklam. Ledwo można zagrać w grę bez wyskakujących reklam, ogólnie gra jest dobra. Czasami ta gra nie ma sensu, a czasami ma. Ale problem z reklamami jest duży.
aplikacja wydawała się zabawnym pomysłem na zabicie czasu, ale nieustanne reklamy, które pojawiają się, nawet jeśli nie robisz niczego, czego nie można zamknąć, to zdecydowanie za dużo. sama rozgrywka jest utrudniona przez reklamę co kilka sekund. ale zerwaniem umowy był poziom, na którym dziewczyna jest na wyspie, a rasistowska karykatura tubylca z czarnej wyspy jest po prostu obrzydliwa. Nie będę już grać po obejrzeniu tego BS. ta aplikacja powinna zostać usunięta za włączenie takich niewrażliwych i rażących stereotypów rasistowskich. haniebny!
Głupia gra! Niektóre poziomy są fajne, ale część jest niemożliwa typu cofanie czasu. Do tego gra jest na tyle głupia, że trzęsienia ziemii schowała się na podkładce, ale głowy już nie! 🙄 Nie zaliczyłem! Nie radę.
Podoba mi się ta gra, jest inna. Za każdym razem, gdy próbowałem gry podobnej do tej, nie wiedziałem, że muszę dopasować bąbelki, które przechodzą przez to itp. To było NIEZWYKLE frustrujące. Dziękujemy za posiadanie gry, która robi to, co mówi, że robi. Kontynuuj dobrą pracę😍
Słuchajcie, ta gra tak ma, jeśli chodzi o ja w nią nie gram. Byłaby fajna, gdyby nie reklamy [ prawie co kolejny poziom ]. Zróbcie coś z tym, bo inaczej zostanie tylko 3 ***/ 5 *****. Przyznam że ta gra bardzo wciąga. Kto jeszcze tej gry nie zainstalował, ma jeszcze {niech nie instaluje tak jak w moim przypadku), a zwłaszcza co kolejny poziom. Nie spodziewałam się, że na drugi dzień (poszukać jeszcze dnia tego dnia).
Naprawdę podobała mi się gra! Proszę dodać trochę więcej poziomów z postaciami lub motywami ze znanych filmów (przykłady: Storm, Logan i Jean z X Men), Ralph Demolka, Maleficent itp. Pokemony (Pikachu, Balbasaur, Mewto itp.) i inne znane Historie. Nie mogę się doczekać! Mam nadzieję! Dziękuję za tę grę 👍😀! Potrzebne jest również ostrzeżenie, szczególnie dla małych dzieci i ogólnie graczy, dotyczące bezpiecznego podejmowania decyzji w prawdziwym życiu.
Po raz pierwszy poczułem, że w końcu ktoś stworzył tę grę, z którą wszyscy ci programiści tak długo bawili się kliknięciami. Ale szybko staje się nudne, gdy odpowiedź w większości jest najbardziej nielogiczna. Istnieje kilka poziomów, na których możesz zobaczyć wskazówki, dlaczego niektóre przedmioty działają najlepiej. Jak woda, gdy w grę wchodzi elektryczność. Ale zbyt często po prostu naciskasz to, co wydaje się nie tak, i to bardzo szybko się męczy.
Odinstalowałam dwie gry dla tej apki a jest tyle reklam bez nadziejna gra 😤
Bądź pierwszą osobą, która napisze recenzję! Dodaj recenzję. Dodatkowe informacje. ID: com.comma.hero; Kategoria: Android Gry › Łamigłówki
Drogie lwy drużynowe; Oceniam te trzy gwiazdki z następujących powodów: Tworzenie gry i posiadanie w nią milionów ludzi z pewnością wiąże się z ciężką pracą, ale chodzi o to, że jeśli chcesz się w tym ulepszyć, spróbuj umieścić mniej reklam, aby ta gra była bardziej grywalna dla użytkowników. Spróbuj dodać więcej opcji logicznych, aby uczynić go bardziej realistycznym. Spróbuj dodać kilka scenicznych animacji w tle, co z pewnością sprawi, że gra będzie bardziej zabawna i interesująca dla użytkownika. Tylko uprzejma sugestia
Gra nawet fajna ale niektóre rzeczy nikt by nie wpadł, że to bo jak się to kliknie to jest bardzo nierealistyczny i nielogiczny efekt np. Że jak podpalisz pochodnię to strzały znikną
Do wielu reklam spędzam połowę czasu na oglądaniu reklam. 99,9% poziomów jest nielogicznych wybiera głupie rzeczy zamiast użytecznych jeśli wybieramy właściwą rzecz wybiera to w zły sposób i udowadnia, że właściwe rzeczy są złe. Gdyby tych problemów nie było, byłaby to najlepsza gra.
Potem jest nudna monotonna i żeby w celu wybrania do naprawdę trzeba się wybrać bo wybór jest totalnie nieoczywisty
Save The Girl নৈমিত্তিক aexg
Nie chcę mi się zainstalować proszę naprawić to
Uwielbiam tę grę, ale zbyt wiele reklam i opcji (zdjęć), które oferują, musisz być większy i mieć jednowyrazowy opis pod przedmiotem, abyś mógł wyraźnie zobaczyć, co wybierasz, aby uzyskać właściwą odpowiedź.
Oki
Jest zbyt wiele reklam, większość z nich jest pełnych, 30-sekundowych, których nie można pominąć, a wiele zagadek jest celowo głupich, aby cię wkurzyć. Niektóre rozwiązania są sprzeczne z intuicją i po prostu obiektywnie błędne.
Sama gra jest świetna i cieszę się, że ktoś faktycznie stworzył tego typu grę, zamiast używać jej tylko do kłamstwa w swojej reklamie. Jednak myślę, że wiele osób zgadza się, że reklam jest za dużo. Poza tym niewiele lub nic, na co można wydawać monety, byłoby wspaniale, gdyby do gry został dodany sklep.
Save The Girl Casual ootg
Od samego początku podobało mi się, ale w tej grze nie ma nauki. Tak jak zwykle ludzie pozbywają się ognia wodą. Ale w tej grze muszę pozbyć się ognia za pomocą porażenia prądem. Na serio?? To nie ma sensu. Ta gra jest zaprogramowana tak, że mam oblać każdy poziom i próbować od początku. Poza tym nie ma punktu kontrolnego.
To dobra gra, ale jest zbyt wiele reklam i utrzymuje się na glitchach i jest to bardzo denerwujące, gdy pojawiają się reklamy, postać jest taka brzydka i jest taaaaaaaaaaaaaaaaak!
Gra jest świetna ale nie wiem czy przesyłkę wysyłają po 2 reklamy bardzo to reklamują 3
Bardzo fajna gra polecam bardzo
🤑.
Gra może i fajna, ale ilość reklam zabija cały urok gry.
Też super
Do wielu dodaje.
Jest to dobra gra dla zabicia czasu i ogólnie jest taka sama jak reklamy, które oferuje większość gier. Widzę wiele komunikatów „To dobra gra, ale reklamy” i dla każdego, kto ma problemy, po prostu wyłącz Wi-Fi, reklamy tego potrzebują, ale gra nie.
Jest zbyt wiele reklam. Uwielbiam tego rodzaju gry i gry z wyborem opcji, ale trochę mnie to rozczarowało, ponieważ ma dużo reklam i nie chcę gry z dodawaniem, potrzebuję gry z opcjami, ale w tym jest wiele reklam. Po każdym poziomie lub każdej próbie dostaniesz dodatek i to jest tak irytujące. Nie myśl, że ci sugeruję, ale uczyń tę grę grą, a nie grą dodawania. Mam nadzieję, że się temu przyjrzysz. Dziękuję Ci.
Save The Girl કેઝ્યુઅલ tjfq
Ta gra jest bardzo kiepska, jest nieograniczona reklama Po każdych 10 lub 20 minutach I daje idiotyczne rozwiązanie, które nie ma sensu Mówię, kto to zrobił Mam ochotę tak mocno uderzyć, ale bardzo przepraszam, że to mówię, ale przepraszam za to, co mam powiedział, ale kocham tę grę jak 4 gwiazdki, to nie jest takie kiepskie, ale wszyscy faceci, którzy grają, nie denerwuj się, mówię, proszę, zatrzymaj reklamę.
Ilość reklam przeraża
Było fajnie... (pauza) ale nieee na długo. Mam zirytowany reklam. To jeden z powodów, dla których odinstalowałem tę grę. W reklamach wygląda fajnie. Zauważyłem, że po literackim wchodzeniu na poziom 5 NIENAWIDZĘ tego. Zainstaluję to ponownie. Ale proszę, twórz reklamy, w których jeśli przegrasz, dostaniesz reklamę, a także zrób to trochę bardziej skomplikowane i dziewczynę, która nie jest taka brzydka. Dziękuję. Ja.
Dajcie więcej poziomów bo szczęśliwy pisać.
To dobra gra i dobra sztuczka do wypróbowania, gdy pojawią się reklamy, po prostu wyłącz Wi-Fi lub Internet w telefonie, dzięki czemu możesz grać bez reklam. Może nie działać we wszystkich rodzajach gier, zwłaszcza tych, które wymagają do grania w Internecie.
Polecam tą aplikację z całego serca życzę wam miłej zabawy
Save The Girl Jednoduché hry hbiq