Post by afagcucerncam on Feb 4, 2022 22:05:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více bodů ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Jeto hezké byly jsme na dovolené a já jsme jí tam hrála asi 3hodiny ale i roblox.je.dobrej ale lepší je tohle
Stáhni si zdarma aplikaci do chytrého telefonu s OS Android nebo iOS a vydej se ven za dobrodružstvím. Velké osobnosti i malé postavy českých dějin už na
Miluji tuto hru moc ❤️, můj mladší bratr ji miluje, ale vše, co musíte udělat, je dívat se na pou, krmit ho, hrát hry s pou a dívat se na pu, když spí, tato hra je nudná, nevím, proč lidé moc se mi to líbí, ale pro mě stále nejlepší hra 🌹💐💞
Pou Casual zbo
Tutoriál : Jak si hacknout android aplikaci (Pou) - YouTube
Hra je hodně dobrá,zábavná a pobaví. Mě vyhovuje. Tanky vás
Antonín JAko HAŠek - Pražský fotbalový svaz
Pokud nemáte žádné zábavné hry, zahrajte si tuto hru jako mini hru, kterou můžete naučit své děti hrát dobrou hru
Je to mírumilovná hra co neurazí ani nenatchne , hrály jsme ji společnosti s rodinou roky ale pak přišly starosti a hra musela stranou. Teď jsem si ji před týdnem stáhla znovu a je to nádherné se vrátit zpět v čase a zavzpomínat... Mnoho lidí ji sice rádo nemá, chápu ale lidičky...jde to přece napsat i slušně a bez vulgárních slov... děkuji . Pro mnoho lidí ta hra je vzpomínkou na své dětství a já osobně bych byla nerada aby těmi svými komentáři zkazily vzpomínky i mě.. děkuji..
Miluji tuto aplikaci, protože můžete hrát mnoho her. Mít Pou je jako mít vlastního mazlíčka. Zážitek z krmení, čištění a oblékání je velmi zábavný. Učí vás o něco se starat, trpělivosti, když čekáte, až to poroste, a tvrdé práci, abyste vydělali více coinů v každé hře, kterou hrajete, abyste vyhráli. Moc se mi líbí, že jsem si mohl upravit svůj Pou v jakémkoli vzhledu, který se mi líbí, a v domě (tapety a vše). Je to pro mě celková herní aplikace. 💞
Sonya The Great Adventure Авантуристичке utqy
Tato hra byla moje oblíbená, když jsem byl malý! Tato hra je tak roztomilá! Dávám této hře absolutně 5/5 hvězdiček! Je to úžasné, roztomilé, jen tam přidáme, když klikneme na "podívat se na krátké video", abychom dostali 30 peněz, a získat nějaké peníze je ZCELA ZDARMA! Nepotřebujete IDR, ani si jej nemusíte kupovat! Btw, minihry jsou super zábavné, roztomilé a úžasné. Díky za vytvoření takové hry. Opravdu si toho vážím!! Žádné chyby, zpoždění, chyby nebo závady! ❤🥰🥰
Byla to dobrá hra, ale všechny šaty a další věci jsou velmi drahé
Hraju ji jenom tak ze srandy.Mně to ani moc ne baví ale super hra na blbosti!!
Kazdej den musim na toho pouva chodit!Uz me to nebavi!!!!!!!!!!!!!!...
YESSSS tato hra je nejlepší žádný problém s touto hrou je to cool, zábavná, hravá a roztomilá s pu, hraješ s ním, oblékáš ho do čehokoli, a když s ním mluvíš, opakuje, co říkáš.5 z 5
omylem jsem dal 5 hvězd ale stojí to za jednu hvězdu a ten kdo si to stáhl je tak blbej mně to nefunguje vám to funguje Ale mě neurážejte protože jsem vám řekl že jste blbý pardon určíte jste si to mi na můj mobil starý mobil nic nevejde moc toho jsem si to na nový mobil ale je to dobré ráno stejně stejně stojí za těch pět hvězd
Tohle je taaaak nudný obchod s aplikacemi a druhá strana něžného světa toho nejdůležitějšího, co je pro finále mistrovství světa v ohni v ohni. Nejdůležitější věcí je, že máte stejný čas na to, abyste byli abes hlásí, že máte dobrý den a noc nejoblíbenější s pou
Miluji tuto hru, protože jsem byl malý, ale zdá se, že se nemění, aktualizujte ji, chci ji hrát, ale myslím, že je trochu nudná, protože se nemění, tak ji prosím aktualizujte a dejte na ni nějakou zábavu a úžasné dobrodružství zábavné hraní a ať to není nudné, prosím....
Pou Gündelik gwrx
Picovina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! !!!!!!!!!!¡!!!!!¡¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neexistuje způsob, jak tu zatracenou věc zabít
Dávám 3 protože to píše pořád něco se pokazilo
Dobrá hra aspon je veselo ane nuda ten kdo to vinalezl je genijus:)-*
Pou je skálá hra.Stáhla jsem poua jednou a už ji nesmazu .Doporučuji 😊☺.Můžete tam chodit i ven:)😉😀. Akorát mi vadí že nějaké texty tam jsou v angličtině. Ale to neva😊.
El querde de sìçile an guette
Pou Grand public lia
Hru jsem měla na starém telefonu ale nebavila mě. Omlouvám se milovníkům Poua ale proč mu musím dávat drogy aby zhubnul? Proč se mi kouká na prst? To mi ho chce jako sníst? Vívojáři by mohli zapracovat na logiku a vypracovanou hry. A ještě jednou se omlouvám.
Je to super hra ale kdyz jsem si koupil vlasy tak mi je nedalo a 7000 v prd*li
Nevím proč mě to padá!? , ale jestly to děla více lidem prosím opravit diky !
Je to docela dobrá hra, ale není to, co jsem očekával, protože vše je zamčené, ale i tak se mi ta hra líbí
Úžasné, ale našel jsem chybu... Když klepnu na jakýkoli jiný Pous, hra se zhroutí. Zobrazuje okno s nápisem „Aplikace Pou přestala fungovat“ asi na půl sekundy a pak vynucené spouštění... Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, prosím opravte!
Je to skvělè ale je to hra pro kidy
Jako dítě jsem tuto hru LÍBIL, ale je tam pár podivných chyb, jako když necháte pu na den, z nějakého důvodu je všechno tak velké! Jasně, je to stará hra, ale nemyslel jsem si, že to bude TOHLE! a navíc, jakmile jsem nabral energii pou a to všechno, všechno bylo STÁLE velké! proveďte prosím menší aktualizaci, která opraví tyto druhy chyb a nedá 5 hvězdiček, zaručeně.
Hra je dobrá dokud se ti nevymaže mobil (tablet) když stáhnež znova nuda!
Absolutně to nenávidím. Odvažuji vás hrát tuto hru, ale když zadáte svou e-mailovou adresu, vrátí vás to zpět na úroveň jedna a musíte udělat stejnou tvrdou práci, jakou jste do toho vložili, když jste tuto hru poprvé dostali !!!
Už dost ohraná
Pou Casual zbo
Je to dobra apka ale moc se mi nelibi ze nemuzu mnenit tvar omlovam se ja nemam hacky xdd
hra Složil jsem svůj talent pro nooby pro mé prosby pro nooby pro nubii Proruby prostě pro nooby aby si to potvrdili, protože jsou to nubové jo jo jo jou jou jou Google Kdy začínají Vánoce Jdu žrát znovuobjevit zase jednou po roce sušenky mě Janíčko také Kam se tentokrát budou po M Hej ollivander co si to dovoluješ ty jsi malý řízek nebaví což nezhubneš na hlavě samé beďary velký jako hrášek budeš brát nějak tak maximálně prášek maximálně Prášek Prášek jo takže No kde mám tu svůj Go chce čekat na to 100
Dobré, ale na zvýšení úrovně a nákup věcí musíte čekat věky
Za prvé se mi to líbilo, protože to bylo zábavné. Ale teď, když to budete hrát, budete se nudit. i
Trošku starý ale hry docela ok no..
Hra Pou na PC | Pou Android
Dobrá hra, ale pokud máte problémy jako já s úložištěm, nedoporučuji. Pokud máte dostatek úložného prostoru pro získání hry, jsem za vás šťastný a přeji vám hodně štěstí v ní. Když si hru stáhnete, začnete s mládětem a když ho nakrmíte, zvětší se. Macke řekl, že když hrajete, starejte se o lejno správně, protože by vás to mohlo naučit některé úžasné dovednosti, jako je rodičovství, ale je to blb of hoven for humer. Říkám vám to, abyste si to mohli přečíst, než hru dostanete. Hodně štěstí ok.
Je to skvělá hra, je mi 60 a seznámila mě s ní před 10 lety moje vnučka. Od té doby to hraju a prostě to miluju. Vedu docela osamělý život a mluvím s tím stvořením, jako by to byl přítel, nevím, co bych dělal bez svého pu!! Ale vážně, je to docela návykové a prostě to miluji. Děkuji tvůrcům této hry, skvělá práce 😊😊
Vubec to nejde nainstalovat pořad to stačí nainstalovat na usb nebo na sd kartu.
Pou Vabaajamängud asy
dobrá hra, až na to, že pou vypadá opravdu strašidelně a mým dětem způsobil noční můry!!
Nic moc
dotykovým telefonem, který pou ívá operační systém verze Android 4.4 nebo. iOS 8.0 minimálně. Pro úspěšnou spolupráci s telefonom.
Hra se předtím zhroutila, když jsem stiskl tlačítko Play minigames.