Post by afagcucerncam on Feb 4, 2022 22:02:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods bezgalīga nauda ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
Empire Warriors: Offline Games Strategia rmg
Šī spēle mums ir lieliska, bet esmu iestrēdzis 30. līmenī. Esmu nabaga zēns. Un es nevaru nopirkt nevienu pirkumu. Ja neiegādāsieties jauninājumus, jūs nevarat pārspēt līmeni. Lūdzu, padariet to mazāk sarežģītu.
Labi, kas pie velna! Es pirms kāda laika lejupielādēju premium versiju un gribēju atgriezties un to atskaņot, taču teikts, ka tai ir nepieciešams atjauninājums. Es noklikšķināju uz Jā, un tas mani aizveda uz vietu, kur es saņēmu spēli Google Play veikalā, un ATJAUNINĀJUMS NEBIJA. Es mēģināju atkal un atkal, bet nekas nemainījās. Tāpēc es atinstalēju spēli, lai tā man pateiktu, ka man tā ir jāiegādājas vēlreiz. Tas piespieda mani saņemt bezmaksas versiju un pēc tam teica, ka manus Premium kontā saglabātos datus nevar pārsūtīt. Esmu sarūgtināts, bet TBH laba spēle
Man patīk šī spēle... tā ir tik aizraujoša. Un viegli saprast.
Paldies šīs spēles veidotājiem un, lūdzu, veiciet vairāk šīs spēles atjauninājumu. Es mīlu šo spēli
spēle ir ļoti laba, bet ir viena problēma Indija = Endia liela kļūda
Spēle nav slikta, un tai ir liels potenciāls, taču resursus ir grūti iegūt. Tie galvenokārt tiek maksāti skaidrā naudā, kas ir kritums, jo uzvarēt ir jāmaksā.
Spēle pati par sevi ir diezgan laba, taču tā ir acīmredzami izstrādāta, lai ņemtu visu naudu, no kuras esat gatavs šķirties. Nepietiek nopirkt 2 varoņus, kā es to darīju. Kādā brīdī ienaidnieks tevi vienkārši pārņems uz pirmā viļņa, un tu būsi bezpalīdzīgs, ja vien interneta veikalā neiegādāsies arī papildu torņus un katru pastiprinātāju. Pietiek. Es izvairīšos no citām viņu spēlēm kā no indes.
CSN tests - APK Tools
Šī spēle būtībā ir Kingdom Rush kopija ar tikai pāris unikālām funkcijām. Bet tas joprojām ir jautri, un ir diezgan viegli iegūt dārgakmeņus, lai iegādātos varoņus. Spēlē nav jāmaksā, lai uzvarētu, kā daži apgalvo, taču vēlāk tā kļūst ļoti grūta. Mana lielākā sūdzība ir tāda, ka dažus līmeņus (īpaši 35) ir patiešām viegli pārspēt, izņemot boss beigās, kuru ir gandrīz neiespējami pārspēt. Tas ir kaitinoši, ja līmeņi ir piecpadsmit kārtas gari. Arī trešā grūtība ir satriecoša. (Es nevaru pārspēt LVL 5.)
man tas patīk. Spēle tiešsaistē un bezsaistē. Es iesaku šo spēli ikvienam. Ja meklējat spēli tiešsaistē un bezsaistē, es dodu priekšroku šai spēlei.
Tā ir tikai vēl viena samaksa par uzvaru spēlē
šī spēle mani iepriecina, kad runa ir par varoņiem, kuri pieder viņu apgabaliem lol
Šī ir laba spēle. Divi kritiķi no manis: Mēģiniet likt varoņiem nostāties un aizstāvēt tikai savu noteikto zonu, tā vietā, lai sākumā to darītu, tad turpiniet virzīties uz ienaidnieka galu kā asinskārs maniaks un aizmirstiet savus posteņus. Jūs zināt, ka reālajā valstībā tas var maksāt jūsu galvu pat tad, ja jūsu karalis uzvarēs kaujā. Tāpat, lūdzu, nopietni piestrādājiet pie spēles kontroles. Daudzi klikšķi nenotiek pirmajā mēģinājumā. Es došu 4 zvaigznes, līdz kļūs labāk.
Nākamā posma karte bija sarežģīta, tāpēc jūs par to iztērēsit naudu... Skumji
Vislabāk novērtētais spēlētājs joprojām nevar to pārspēt ... dusmas quit !!!! Pēc mēnešiem un mēnešiem spēlējot šo spēli un kļūstot par visaugstāk novērtēto spēlētāju.. Es domāju, ka viss ir sasniegts! Katram varonim jums ir 6 sloti, katrā slotā esmu sasniedzis maksimālo līmeni līdz 15 līmeņiem katrā slotā. Tātad, jā, ierindots spēlētājs, kurš turnīros sitas ar kājām. Tomēr nevar iegūt 23. līmeni hardcore režīmā... Spēle ir palēnināta, un manā tālrunī rodas traucējumi (pat ar pazeminātu grafiku) ...
Jaunākais atjauninājums mainīja spēli uz P2W. Jau kādu laiku tas iet uz leju. Iepriekš ikreiz, kad viņi ieviesa jaunu varoni, iepriekšējais bloķētais varonis, kuru var iegūt tikai ar $$, tika atbloķēts, un to var iegūt, izmantojot I spēļu valūtu. Pašlaik 3 varoņi ir bloķēti ar maksas mūri. Tie ir arī "līdzsvarojušies" spēļu valūtas ģenerēšanā. Līdzsvars nozīmē vērtības samazināšanu, tāpēc privātpersonām ir jāiztērē vairāk USD. Arī izmaiņas turnīru sistēmā acīmredzami liek ppl tērēt $
Games Spēles Apps ... WW2 World War Strategy Games V 3.0.5 MOD APK (Money) · Stratēģija ... Empire Warriors Offline Game V 2.4.37 MOD APK (Free Shopping).
Izstrādātājs Filipīnas, šeit man ir problēma. Jūsu spēle Nevar spēlēt ar gg100 ielādi. Šis piedāvājums ir viedtālrunī, kāpēc jūsu spēle nevar izveidot savienojumu ar spēles režīma datiem
Ļoti patika šī spēle pirms tam spēlējot valstības aizsardzību, un tas padara dārgakmeņu dabūšanu tik grūti, ka bez naudas tērēšanas jūs jūtaties par miskasti, kur jūs varat viegli audzēt dārgakmeņus, nedēļas laikā dabūju Miriju un drīz Arrendelu, bet pēc izvēles varoņi tur par naudu, ja jūs vēlaties, bet nevajag, vienīgais mīnuss ir id mīlestība izmēģināt torņus, bet 6 dolāri par digitālo torni mani neinteresē, ceru, ka jūs pievienosit jaunas kartes, cheers.
Šī spēle ir kaut kā labāka RIPOFF, taču neviens to nezina, jo, ja jūs nepērkat spēles, kas maksā naudu, jūs redzat tikai tās, kuras nemaksā naudu. Šī spēle izmanto Google Play sistēmas priekšrocības, un esmu pārsteigts, ka tai nav aizsargātas ar autortiesībām, jo gandrīz *visi mehāniķi ir nokopēti*. Iegūstiet karaļvalsts skriešanu. Tā ir bezmaksas, un, ja jums tas patīk, iegūstiet tā turpinājumus, kas nav bezmaksas. Šī spēle godīgi ir pelnījusi nāvi.
Spēle ir pārāk ātra!! Ienaidnieki skrien pārāk ātri, un ir pārāk daudz veidu ar dažādu pretestību, kas jūs visus uzreiz satriec, turklāt viļņi ir pārāk īsi
Empire Warriors Tower Defense Stratégie jchg
Spēle bija... laba? Ir pieejama 30 sekunžu video opcija *visam*, tāpēc jūs vai nu pavadāt vairāk laika, skatoties reklāmas, nekā spēlējot, vai arī neveicat progresu. Nevarēju izturēt, cik agresīvi reklāmas tika stumtas vairāk nekā pāris stundas un spēle tika izdzēsta. Šausmīgi, šausmīgi, šausmīgi.
Kāpēc mani sasniegumi netiek reģistrēti manās Googlep Play spēlēs? Es mēģināju visu, bet tas vienmēr ir 0/14, kad es faktiski jau pabeidzu uzdevumu?
Lieliska spēle, ceram pievienot jaunu tēlu un varoni, nevar gaidīt turpmākos atjauninājumus un notikumus
Edit: Nu paldies par to. Es labi apzinos sava tālruņa jaudu. Bet kāpēc tas notiktu tieši pēc diviem nesenajiem atjauninājumiem, nevis agrāk, kad tikko sāku spēlēt? Jūsu spēle pat nav smaga spēle, un tās palaišanai nav nepieciešams tik daudz RAM — tā es esmu pabeidzis citus hellmode līmeņus bez problēmām, un tagad spēle iziet, jo mana 1 gb RAM jauda. telefons? Nu tad labi.
Empire Warriors: Offline Games Strategia rmg
Empire Warriors Tower Defense Stratégie jchg
Es meklēju, vai šī ir spēle, kas man patiktu, un es redzēju visas sliktās atsauksmes, un man patīk jūsu spēles, tāpēc atstāju 5
Maksājiet, lai spēlētu. Tēriņi satura daudzuma ziņā ir neparasti. Jūs varat iztērēt simts dolāru uzreiz, un tas tiek nodedzināts ar smieklīgu RNG.
brīnišķīgai grafikai vajag vairāk stratēģijas, bet ne vairāk līmeņu pēc 35. līmeņa, kāpēc? vai šī kļūda ir atļauta tikai bezmaksas versijā?
Šis ir Kingdom Rush klons, taču... Plusi: Ātrās pārtīšanas poga, vairāk izaicinājumu režīmu, ikdienas balvas (dārgakmeņi, punkti utt.) Mīnusi: liels uzsvars uz skaidras naudas veikalu (tas gan ir bezmaksas), slikts mākslas stils, Ja vēlaties Kingdom Rush, bet nevēlaties maksāt, tas ir labs aizstājējs. IETEIKUMI: Ļaujiet rūnām mainīt varoņu spēles stilu (piem.: katru reizi, kad šis varonis sabojā citus torņus/varoņi nodara lielāku kaitējumu), ļaujiet torņu tipiem aprīkot rūnas, un es vēlētos, lai torņiem un varoņiem būtu dažādas ādas. Paldies.
Car Parking Multiplayer Simulācijas spēles oob
Es pat nevaru spēlēt, jo lietotne netiek atvērta. Esmu atinstalējis un pārinstalējis, bet tas nedarbojas. Ja šo problēmu var novērst, es labprāt spēlētu un mainītu savu atsauksmi. Rediģēt: Es kādu laiku aizmirsu par šo spēli pēc tās atinstalēšanas. Es mēģināju vēlreiz, un problēma joprojām ir tāda pati — pēc atinstalēšanas un atkārtotas instalēšanas šī spēle manā tālrunī netiks atvērta. Man patīk šāda veida spēles, tāpēc esmu diezgan vīlies.
Lejupielādēt Archer Hunter Par Android.