Post by afagcucerncam on Feb 4, 2022 21:56:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler daha fazla kristal ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
ilerde para çok zor olacak botlarla seviyeler olabilir pvvp yolunda 1 seviye okçu adamda herkesin ve hiç sevmem bin tane karakter ve her şeyi tamamlayacaklar. Saygılarımla. teşekkürler.
Bu oyun potansiyel geliştirme için çok şey içeriyor, ancak her 3-4 oyunda bir zorunlu reklamlarla dolu ve eksik olan birçok özellik var. Bunlar, oyuncu adı özelleştirmesi, bulut kaydetme, lonca özellikleri, haftalık pvp sıralaması, haftalık etkinlikler, indirimli toplu çağırma, daha düşük sıklıkta zorunlu reklamlar, türevlerini takip etmek için canavar/birim ansiklopedisi gibi geliştirilebilecek/eklenebilecek şeylerdir ve istatistikler, celplerden gelen nadirlik istatistik şansları ve tasarım ve istatistiklerde canavar çeşitliliği. Yalnız oynamak gibi hissettim
Reklamdan oynanmıyor. Saçma bi oyun.
Kingdom Wars Стратегии vzru
Çok iyi bir oyun
1000'den fazla galibiyetim ve pvp'de sadece 35 kaybım var. Ve bunların çoğu, bilgisayar korsanları tekmelenmeden önceydi. Mücevherlere ihtiyacınız varsa, her dövüşten sonra reklamları izleyin lol. Zaman alır ama rafa kalkar. Gördüğüm tek sorun, tekrar her seviye atladığınızda daha az puan aldığınız için tüm bölümleri %100 bitiren kişiler için altın almanın daha zor olması.
Kingdom Wars Mega Hileli MOD APK [1.6.7] - Android için son sürümü ücretsiz indirin. Kalenizi korumaya çalışmak için her biri 200'den fazla farklı
Tanks vs Robots:Real Steel War Аркадни bsfn
Bazı eklentiler oyunu engelliyor ve oynamak için uygulamayı yeniden başlatmak gerekiyor. çok rahatsız
oyunu seviyorum. ama bir sonraki güncellemeyi yapabilir misin ve kaleni değiştirebilir misin? pvp'nin sadece botlar olduğunu öğrendim çünkü farklı yükseltmeler ve carctr ile aynı oyuncu adını almaya devam ediyorum
güzel beğendim
Bu harika bir oyun! hatta ben cha.5:curse'dayım ve burada bir sorunum var, bu 30. aşamada çok zor, orada takılıp kaldım, tamamlayamıyorum, şunu da eklemeliler ki, ne kadar çok kaybedersek, etap daha zayıf olmalı! Neyse iyi oyun devam et! ayrıca bunu cha'da sormak istiyorum. Üç tane iki patron vardı şimdi neden tek patron??
Sorunu çöz lütfen 2 yıldır oynuyordum Yeni telefon çalıyorum ve iyi kokuyor Oyunu seviyorum sadece sahip olduğun gibi geri koy
Melih Krllalerhaba x
Sizi ödemeye zorlamak için tasarlanmış bir oyun. geliştiricilere; Para kazanmaya çalıştığını anlıyorum ama yırtıcı taktiklerin oyunun eğlencesini mahvetti. Çılgın zorluk artışları olmadan Mikro dönüşümlere sahip olabilir ve para kazanabilirsiniz. Bir seviyeden diğerine zorluk şaşırtıcı. Kaybetmeye devam ettim, bu yüzden oyunun önerdiği ve önceki seviyeleri oynadığım gibi yaptım. Birimlerimin çoğunu 3. seviyeden 9. seviyeye çıkardım ve performanslarında kesinlikle hiçbir fark yoktu. Elbette bu tasarım gereğidir, geliştiriciler aşırı pahalı para birimi için ödeme yapmanızı ve para birimini inanılmaz derecede düşük bir değere getirerek yaralanmaya hakaret eklemenizi ister. 10 rastgele karakter paketi almak için 29.99 öksürmeniz gerekir. Bundan daha ucuza bir ps4'te tam anlamıyla gelişmiş oyunlar satın alabilirsiniz. Bu oyunu birkaç şekilde düzeltebilirsin: 1. Zorluk artışlarını eklemeyi bırak. Oyuncuların nakit ödemeden makul ilerleme kaydetmelerine izin verin. 2. Mücevherleri daha değerli hale getirin. 10 dolar size 3'ten fazla rastgele öğe kazandırmalıdır. Bizi buna zorlamak için bu kadar çaresiz olmasaydın daha çok para kazanırdın.
Bloodthirsty Kingdom: Vampire War Al - Microsoft Store tr-TR
türkçe cevirinizi skimmmm
Oyun berbat biryıldızı bile haketmiyor
Günlerimde oynadığım tüm Krallık savunma strateji oyunlarından. Bu, en eğlenceli ve aynı zamanda hepsini kavraması kolay olmalı. Kontroller sorunsuz, oyun oldukça harika ve genel olarak oyunun kendisi oynamak için bir zevkti. Krallığa yeni içerik getirdiğine sevindim. Harika çalışmaya devam edin çocuklar! Harika geliştiriciler bir arada.
hiç güzel değil
Kingdom Wars სტრატეგია ogni
çok pis
Oyun harika grafikler tatlı ve oyun sürükliyeci
Kingdom Wars Стратегии dcr
Hem oyun hem de Türkçe ya çılgın
Bölüm 7: İntikam 2'ye gelene kadar oynaması çok eğlenceli bir oyun. Oyun oradan aşağı iniyor çünkü yenmek neredeyse imkansız hale geliyor. Genel olarak oyun eğlencelidir, ancak Bölüm 7 lanet olası bir hiledir!
Selam oyun yöneticileri ve oynayanları bu oyunda hastasıyım ama biraz daha kahraman gelebilse leveler daha fazla olsa çok iyi olurdu oyunu kolay bitirebiliyorum 60 tan sonrası biraz zor ama bitirimini istiyor um ve daha fazla kahraman ve yetenekler
Yavaş ve Akılsız. Eminim toparlayacaktır ama bu oyunda yeterince derinlik yokmuş gibi gelmiyor
Kingdom Wars 1.6.4.4 APK Mod for Android Download
eğlence
oyun fena değil
Kingdom Wars אסטרטגיה fear
Oyundan gerçekten zevk alıyorum! Oyunda bir şeyleri dengelemeye devam etmelerinin yanı sıra promosyon yapmalarını seviyorum! Oyuna sık sık yeni karakterler eklemeye devam etmeleri ve bir çeşit PVP turnuvası başlatmaları harika olur!
Hile imkansız sonu gelmez hile bile yapsanız gelmez...Çünkü karşı inanılmaz güçlü oluyor ch 7.seride
Neredeyse Acı Verecek Bir Şekilde Ortalama ve Aşırı Monitized Dövüş, oldukça uzun zamandır etrafta olan bir şey, yanlış anlaşılması zor, Düşmanlar, hayal kırıklığının başladığı yer olsa da, gerçek patronlar bile bulamıyoruz, sadece karakter modellerinin olduğu normal düşmanlar büyütüldüler ve bazı stat meraklıları kazandılar. Birimler kesinlikle çöp ve elmaslardan elde ettiğiniz herhangi bir birim, kazanılabilir para birimi aracılığıyla açabileceğiniz birimleri tamamen ve tamamen geride bırakacak.
Web, Android, iPhone, Windows, iPad ve daha fazlası için Kingdom Rush Popüler ... oyunda tüm savaşları kazanmak için pokemon savaşçılarınızı kullanarak …