Post by afagcucerncam on Feb 4, 2022 21:43:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ HAWK: Airplane Space games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ HAWK: Airplane Space games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ HAWK: Airplane Space games 2022 version ▞▞▞
Jednou to byla dobrá hra. Arkáda ve stylu oldschool s pěkným dlouhým postupem a všestranností letadel a možností hraní zdarma s pochopitelnými výhodami pro platící zákazníky. Nové patche změnily tuto "hru" na sloty pro děti a jejich platící rodiče. Už nikdy do této hry nedám jediné euro. Nové změny jsou nepředvídatelné a nikdy se nedozvíte konečnou cenu svého letadla a jeho navýšení. Vývojáři konečně dosáhli bodu zlomu mé trpělivosti. Tohle za moje peníze nestojí. Odpadky.
Je to celkově zábavná hra. Můj nejlepší popis by byl, že je to klasická arkádová hra z roku 1942 smíchaná se sběratelem rpg a Candy Crush. Týmová věc je opravdu dobrá volba. Můj problém je se systémem odměn. Dostal bych odměnu z bedny jen za to, že se neobjeví v mém inventáři. Když použiji možnost Nápověda v nastavení, kdykoli k tomu dojde, pošle mě to na bílou stránku s nápisem „Chybný podpis“ vlevo nahoře. Takže žádná pomoc. Prosím opravte a ohodnotil bych to 5.
Pěkná grafika a příběhová deska, ale v určitém bodě nemůžete postoupit, pokud si nekoupíte vylepšení zbraní, což není vůbec levné. Někteří bossové jsou velmi tvrdí, protože kulky zaplňují obrazovku a nenechají vám uniknout. Také mnoho nezbytných herních předmětů přichází poté, co sledujete spoustu reklam.
HAWK: Airplane Space games Аркадни eai
Musim dat jednu hvezdu. Zacali banovat hráče kvuli pulroku stare chybe vývojářů, ale platit je dal nechat. Neskutečný podraz pro hráče co do toho dali penize a spousty času. Varovani zadne a po sesti mesicu ban? Tohle uz dotovat nebudu.
HAWK: Airplane Space games Аркаде vugj
Zábavné, ale zdá se, že jsem se dostal na plošinu. Pokud chcete dobré letadlo, budete muset zaplatit. Některá zvýšení úrovně v letadlech jsou nabízena za 20 dolarů a zdá se, že je to dobrý obchod, lol.
Pěkná střílečka se spoustou různých padouchů a zbraní. Vynikající vizuální vlastnosti a plynulé rolování.
Zábavná hra, ale proč jsou nepřátelské kulky, které potřebujete, abyste se vyhnuli podobné oranžové barvě jako mince, které musíte sbírat?
Je to zábavná hra, ale mechanika vyžaduje hodně uhýbání a když se vaše zařízení zahřeje, protože hra je tak náročná na proces, může selhat dotyková obrazovka a zažijete spoustu frustrujících fází, protože viníkem je selhání dotykové obrazovky. Bez fyzického ovladače bych to rozhodně nemohl doporučit.
Po poslednim updatu mi nejde nacist hra. Stale to pada.
Dejte nám prosím vědět, jak problém vyřešit, protože jsme aktualizovali nejnovější verzi... Hru již nemohu otevřít...
Taková pěkná hra. Jediným problémem je, že jeho tvůrci se obávají pouze získání peněz od uživatelů. Měl by být schopen hrát a získávat předměty bez utrácení peněz, které by zabralo více času, ale nemělo by být tak těžké vyvíjet letadla
docela dobré, ale dávám jen 3 hvězdičky, protože jsem kliknul na více drahokamů zdarma, řekli mi, abych si nainstaloval mobil Lords a zaútočil na monstrum 2. úrovně, trvalo mi to 3-4 dny, ale nikdy jsem za to nedostal odměnu za drahokamy. @developers, podívejte se na to
Za mě super... Zabaví. Jde hrát f2p!!! Klasické mise mají 3 obtížnosti, Arcade mod. Assault mod s bossem lvly a denně 3 lvly coop a různorodé trial levely.
Skvělá hra. Po poslední aktualizaci stále padá! Jako pokaždé, když se snažím hrát.
Potopa času. Dobrá bullet hell hra. Velký čas potopený se systémem pomalé progrese.
Hra je na chvíli v pořádku, ale její nastavení tak, že nemáte téměř žádnou svobodu v tom, jak ji hrajete, a není to hra, je to fuška. Omezené palivo, pokud si nekoupíte prémii, což znamená, že můžete hrát jen půl hodiny každých 12 hodin Další fáze nemůžete dělat bez dostatečného počtu hvězdiček, což znamená, že musíte udělat všechny vedlejší úrovně, které vypadají jako volitelné, ale nejsou a ve skutečnosti vyžadují, abyste si kupovali nové lodě. nejezte. 5 dalších herních režimů, ale k dispozici 0/1. Nelze přidat další podrobnosti kvůli velikosti recenze.
hrozná aktualizace, pokud výrobce hry nechce, aby hráči pokračovali ve hře, řekněte mi, nechápu, proč hru ztěžují. například, pokud je moje letadlo pod limitem výkonu, nemohu požádat o pomoc svého přítele a koupím si náhodnou kartu letadla z assault, coop, combat shop. proč to děláš jako nepořádek, tvůrci hry?
hra se zacne sekat az se zastavi uplny.potom obrazovka s cerou.po restartovani hry se to opakuji po 2-3 minutach.tym padem je hra nehratelna.pripojeni na wi-fi mam dostacujici a volnou pamet na tablet mam 8 GB.
Nelíbí se mi všechny ty obrazovky, které vás vyzývají, abyste si koupili kredity, sledovali klipy, udělejte toto, udělejte tamto. Přivádí mě k šílenství.
Dobrá akce a na dlouho
Hra se pokazila. Hru jsem hrál 1 a půl roku. Dnes přišel okamžik, kdy se herní logika vůbec změnila. Odstraňování overdrive, zpomalení doby nabíjení u brobotů, vměšování se do protiútoků. Zničili jste hru! Po tak dlouhé době to odinstaluju. Hra byla zábavná a perfektní na to, abyste do ní investovali čas a odpočívali. Teď se všechno změnilo a myslím, že už v tom není moc co dělat. Bye bye dobrá hra, vítejte Pay 2 Win!
Opět další hra určena k vytahování peněz z lidí,,,blbe je takové už to, že máte omezený počet her,, a pokut chcete hrát musíte platit,,, hry by jim měli zakazovat
ANDROID 2 67, 79 ... CALIFORNIA GAMES 53, 76. CARRIER COMMAND 79. CATCH 23 25, 53 ... JET SET WILLY 11, 12, 53, 60, 61, 62, 63, 78, 80. JET SET WILLY 2, 3,
Mohli byste prosím znovu zvážit počet reklam, které jste nám poslali ke sledování, zejména pro hráče VIP-12...! Reklamy na letce Reklamy na lezení a chyby Reklamy na přepadení Reklamy na invazi Reklamy na 5 krystalů dárek Sleduji reklamy víc než hraní hry. pozdravy
HAWK: Airplane Space games Arkaadmängud ghdm
PREDáM MAFIU => predaj a inzercia na bazár (22) > Bazoš
nelze otevřít aplikaci po aktualizaci 36.1
Poslední aktualizace mi smazala účet, musela jsem hru přeinstalovat. Veškerý pokrok ztracen. dík
Hrají již nějakou dobu. Velmi mě bavila. Dá se hrát i bez peněz, ale samozřejmě trvá daleko déle získat nějaké to lepší letadlo, či vylepšení. Co mě ale čeká, že po poslední aktualizaci nejdou přehrávat reklamy, čímž hráč stráví bonusové body, apod.
Dobrá základní hra, ale reklamy a neustálé padání mimo hru je nudné. Edit: tato hra nyní padá tak často, dokonce i během letů, musel jsem snížit svou recenzi. Je to škoda, protože je to dobrá hra.
Nejlepší hra, kterou jsem hrál! Je to už více než rok, co jsem s touto hrou začal a stále ji miluji. Jedinou nevýhodou této hry je upgradovat a soutěžit s ostatními hráči, utrácet za ni peníze nebo hrát věčně, abyste získali dostatek krystalů, což je na hovno.
HAWK: Airplane Space games Arcade wrep
Od úžasných až po odpadky. Nezbylo mi nic jiného, než hru odinstalovat. S KAŽDOU aktualizací za posledních několik let bylo ze zkušenosti něco odebráno. Utratím STOVKY $ za tuto hru a nakonec jsem viděl, že to, za co jsem utratil peníze, bylo odebráno nebo se stalo neužitečným. Bonusové herní události pro vzácná letadla/broboty byl skvělý nápad, ale bylo to tak obtížné, že bych utratil skutečné $ a STÁLE jsem se ani nepřiblížil k získání jednoho z předmětů. Hru jsem miloval, ale vývojáři z ní udělali hrozný zážitek
Toto je poprvé, co napíšu recenzi na to, co "bývalo" vzrušující hrou. Po vaší nejnovější aktualizaci a všech těch nesmyslech o omezování jednotek se hra stala nesnesitelně tvrdou a frustrující. Za svůj život nemohu pochopit, proč by to vývojáři dělali, a tady jsem byl připraven zaplatit. Teď bych možná i odinstaloval cz stal se nehratelným. Právě jste ztratili zákazníka.
Disegno omino di marzapane, Best wall colour for projector ...
Až do aktualizace to byla skvělá hra. Pracoval jsem velmi tvrdě, aby mi všechno vzali. Ve staré hře chvíli trvalo vydělat věci, aniž byste je kupovali, ale bylo to možné. Nyní je to zcela nemožné bez utrácení peněz. Dva roky jsem byl věrným denním hráčem a kvůli této poslední aktualizaci už to nikdy nebudu hrát. Hawk právě ztratil jednoho ze svých největších propagátorů.
<8J3u5GP:8J3u5GP:8J3u5GP> <8J3u5GP:8J3u5GP ...
Candy Crush Saga Jocuri obișnuite vas
Je to skvělá hra, ale je těžké získat nová letadla nebo upgradovat letadla a zbraně
Miloval jsem tuto hru, ale schéma vývojářů na drancování našich drahokamů není dobré.... Představili 2 nová letadla a já jdu na alchimest a utratil jsem téměř 1250 drahokamů v naději, že dostanu možnost 100 karet, ale selhal. utratil jsem 500 drahokamů otevřením 2 x 10 kontejnerů, ale neuspěl jsem... Pak jsem začal otevírat kontejnery jeden po druhém a po několika krabicích jsem si všiml, že to nejde a nikdy nedostanu letadlo, aniž bych utratil tisíce drahokamů, protože kdykoli si to myslím Jsem tam a dostanu krabici 100 karet, pak se mění rychlost..... Měřič se vždy zastaví o 1 dárek vedle nebo před krabicí 100 karet, protože se mění rychlost..... To není dobré a navíc dárky, které jsem dostal, byly obecně ty nejnižší mezi ostatními možnostmi.... Toto je pro vývojáře, že byste měli nastavit vysokou cenu za tato letadla, spíše dělat blázny z hráčů v krabicové hře.... A to nesnáším vzali krabici, kterou lze koupit za utracení mincí..... Vyhozených 1250 drahokamů.... Lol
1 hvězdička kvůli extrémně falešným reklamám, které nemají s hrou absolutně nic společného. Skutečná hra není špatná, je to slušný pohled na klasickou hru z roku 1942. Vadí mi ale nedávný trend, kdy vydavatelé ve svých reklamách přímo lžou a z principu odmítají podporovat hru vytvořenou nebo propagovanou lidmi, kteří si myslí, že je v pořádku mi lhát do očí. Pokud potřebujete přimět lidi, aby hráli vaši hru, pravděpodobně byste měli jít se svým životem udělat něco jiného. Šmejdi.
výjimečně dobrá hra, ale nákupy jsou velmi nákladné, kvůli tomu 1 hvězdička mínus.
docela nadšení z nových výzev. nicméně se zvýšenými obtížemi a sníženou silou a overdrivemi je tato hra hlavně pro hráče, kteří hodně utrácejí. Po tak dlouhém hraní může uvažovat o ukončení.